Web site studio

Студио за уеб дизайн и SEO – СУПЕР САЙТ

От началното проектиране до крайния дизайн, от промотирането на уеб сайта до създаването на уеб маркетингови стратегии и кампании: ние създаваме, грижим се и управляваме 360-градусовото присъствие на нашите клиенти в мрежата.
Можем да сме ви полезни в следните аспекти: уеб дизайн, графичен дизайн, сео оптимизация, онлайн реклама, техническа поддръжка и управление.

Ние сме SUPERSAIT.BG

Ние вярваме в мечтите на нашите клиенти и се стремим към това да ги превръщаме в реалност. Всеки един клиент ни носи ново вдъхновение. Знаем, че зад всеки проект има идея и мисъл, която продължава да расте непрекъснато и затова в основата на работата ни е постоянното актуализиране на тенденции и стратегии, които в днешния динамичен свят се променят непрестанно.

Web site studio

Нашият екип – нашият най-ценен ресурс

С течение на годините изградихме един печеливш екип. Един близък и сплотен екип от млади и креативни хора, професионалисти в своята област.

В своята работа ние постоянно търсим баланса. Затова и разполагаме с точния брой специалисти – програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти и копирайтъри, които са способни да изпълнят всяка поръчка на изключително високо ниво и в указания срок.
Вярваме също в дългосрочните партньорства и в ясните бизнес цели. Да дадем живот на проект, който води клиента до успех е може би най-голямото удовлетворение за нас.

Ако искате нещо, което никога не сте имали, трябва да направите нещо, което никога преди не сте правили.
Томас Джеферсън

И така ние и до днес правим неща, които другите избягват, за да може утре да правим неща, които другите не могат.

What makes us different
С какво се отличаваме от останалите?
rationally
Рационално
Статистика, логика и програмиране.
Creatively
Креативно
Дизайн, нови идеи и въображение.

Ние обичаме хармонията!

Целите, поставени от едното полукълбо, са подкрепяни от другото и така всяко от тях работи за доброто на другото и за общата цел. Ето защо за успеха на нашите клиенти, ние винаги използваме и двете половини на мозъка. Работим творчески и разумно, ефективно и преди всичко различно от всички останали на пазара.

Съчетавайки рационалното с креативното успяваме да постигнем нашата крайна цел: многократна възвръщаемост на инвестицията, по-добри резултати и повече продажби за клиента. При нас качеството е над количеството и е съпроводено с разумни и достъпни цени. Нашият професионализъм е на ваше разположение, вашият успех е нашата цел.

Ние добре познаваме нашите силни страни като успяваме да ги балансираме отлично и постигаме максимални резултати. Нека заедно изградим печаливша идея и за вашия бизнес.

What we do
Ако трябва да опишем накратко
какво правим…

В нашите уеб сайтове ние наблягаме на дизайн, който да Ви отличи от останалите, но не отиваме твърде далеч и държим най-вече уеб сайтовете да бъдат практични и лесни за употреба. Нашата идеология е да създаваме уеб сайтове с уникален и запомнящ се дизайн и същевременно с това сайтове лесни за употреба, на цени подходящи за малкия и средния бизнес.