other websites

web development

Изработка на уеб сайт от Супер сайт

Нашите уеб дизайнери и програмисти имат опит в проектирането и разработването и на по-нестандартни уеб сайтове, доставящи добро потребителско изживяване през всички устройства. Всички уеб сайтове, които създаваме са внимателно проектирани в Adobe Photoshop преди да бъдат кодирани от нашите опитни програмисти. Имаме  персонализиран подход към дизайна на уеб сайтовете ни, което ни прави изключително гъвкава агенция готова да поеме както малки, така и големи проекти.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Уеб сайт с индивидуален дизайн и светкавична скорост, които впечатляват

Ние от Supersait.bg създаваме сайтове, които са атрактивни, интуитивни и насочени към успешна реализация. Нашите сайтове са адаптивни към всяко едно устройство, лесни за надграждане и персонализирани за специфичните нужни на всеки един клиент. Фокусирани върху нуждите на потребителите, ние проектираме сайтове, които подтикват аудиторията към действие.

our projects
Наши проекти
Изработка на други сайтове
Изработка на други сайтове
Изработка на други сайтове

WordPress е нашият избор за изработката на уеб сайтове!

Платформата WordPress e най-популярната система за управление на онлайн съдържание, която предлага мощен интерфейс и безплатни ресурси. Тъй като е с отворен код, платформата WordPress позволява промяната на всеки един аспект от дизайна и функционалността на вашия уеб сайт.

Богата функционалност
Лесен и интуитивен административен панел
Достъпна цена
Харесвани от търсачките - SEO Friendly
the process of making

ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗРАБОТКА НА УЕБ САЙТ
ОСНОВНИ ЕТАПИ

01
Анализ и специфициране на проекта
Изслушване на клиента и разбиране на неговите нужди и цели. Проучване на продуктовата гама, аудиторията и пазара на клиента. Планиране съдържанието на уеб сайта.
02
Създаване на графичен дизайн
Изграждане на индивидуален графичен дизайн на начална страница и други вътрешни страници. Представяне на цялостната концепция на клиента и предоставяне на възможност за нанасяне на корекции от негова страна.
03
Програмиране и тестване
Създаване на качествен програмен код, така че уеб сайтът да работи ефективно, с максимална скорост на зареждане и да притежава добро ниво на сигурност. Тестване на функционалности и изчистване на грешки в случай, че има такива.
04
Зареждане на информация и обучение
Запълване на основната информация в уеб сайта, предварително предоставена от клиента и провеждане на обучение за работа с административната част на уеб сайта.
05
Изграждане на мобилна версия
Всеки уеб сайт се настройва така, че да бъде правилно видим ĸaĸтo пpeз мoбилни, тaĸa и пpeз дecĸтoп бaзиpaни ycтpoйcтвa.
06
Инсталиране и поддръжка
Извършване на сървърни настройки и инсталиране на уеб сайта на хостинг план на клиента. Клиентът получава надежден уеб сайт и се радва на пълно спокойствие за неговото правилно и безпроблемно функциониране.
other websites
what you get
ИЗБИРАЙКИ SUPERSAIT.BG ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Уеб сайт с уникален дизайн

Предлагаме изработка на уеб сайт с уникален дизайн, съобразен с изцяло нуждите и спецификата на Вашия бизнес.

Уеб сайт с качествен програмен код

В своята работа не използваме готови темплейти, което позволява нашите уеб сайтове да работят правилно и да зареждат светкавично.

Уеб сайт богат на функционалности

Получавате уеб сайт с всички функционалности, които да правят уеб сайта лесен и удобен за използване.

Уеб сайт със светкавична скорост и лекота

Нашите уеб сайтове са изключително леки, което им позволява от една страна да зареждат изключително бързо и от друга да използват изключително малък хостинг ресурс, което ги прави подходящи за инсталиране на споделен хостинг.

Уеб сайт с най-добрия административен панел

Получавате уеб сайт, чието съдържание можете да управлявате с лекота благодарение на административния панел на WordPress. Същият предоставя възможност за почти цялостна промяна на съдържанието на уеб сайта без да се налага владеенето на програмни езици.

Уеб сайт, който е SEO Friendly

Изработените от нас уеб сайтове са харесвани от търсачките, което подпомага по-лесното им индексиране. С уеб сайт изграден на платформата WordPress вие ще имате много по-добри шансове да класирате същия в първите резултати на Google.

Уеб сайт с адаптивна мобилна версия

Изработваме уеб сайтове, които се визуализират правилно от всички видове устройства и резолюции. Можем да осигурим правилна визуализация за официално поддържаните версии на браузърите EDGE, Firefox, Safari, Chrome, както и Android.

Уеб сайт, който търпи на надграждане

Изработваме уеб сайтове, които са достатъчно леки и надеждни, за да търпят добавяне на допълнителни функционалности и в бъдещ план.

Уеб сайт с пълно техническо обслужване

Предоставяме техническото обслужване и поддръжка за вашия уеб сайт, които гарантират неговата добрата работа и сигурност.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Допълнителни опции

    Всички полета обозначени със * са задължителни