Corporate website

Corporate website

Какво представлява корпоративният уеб сайт и за кого
е подходящ?

Понятието „корпоративен“ се отнася до всичко, което е свързано с компания, фирма. Обикновено корпоративните уеб сайтове са уеб проекти на големи компании, които имат множество служители и реализират големи годишни обороти. Корпоративният уеб сайт има по-комплексна структура в сравнение например с фирмения уеб сайт. Една част от него може да представя продукти или услуги, предоставяни от компанията, а друга – описание на компанията, мисия и цели, партньори, контакти и т.н.. Корпоративният уеб сайт трябва да внушава чувство на доверие и стабилност и поради това е важно неговата визия да бъде възможно най-професионално издържана.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Корпоративен уеб сайт с индивидуален дизайн и светкавична скорост, които впечатляват

Днес всеки бизнес се нуждае от онлайн присъствие, но създаването на качествен корпоративен уеб сайт, който да изгражда имиджа на компанията, не е работа за един ден. Стартирайки процеса по изработка на корпоративен уеб сайт, ние се потапяме изцяло в него. Проучваме в детайли бизнеса на клиента, в това число предлаганата гама от продукти и услуги. Запознаваме се с нуждите на крайните потребители, както и с конкурентната среда. По този начин ние разбираме какви нужди трябва да посрещнем и можем да дадем възможно най-добрите идеи, както и да предложим първоначална концепция. Когато започнем работа по изработка на уеб сайт, ние се стремим към това да постигнем перфектния баланс между дизайн, функционалност, ефекти и текстове (SEO). Благодарение на този баланс, нашите уеб сайтове се отличават със стилен и запомнящ се дизайн, който грабва вниманието на потребителите. Нашето виждане е, че всеки корпоративен уеб сайт трябва да изглежда добре, да има своята уникалност (разпознаваемост), но по-важната му функция е да работи ефективно в полза на бизнеса. Всички използвани ефекти, анимации и изображения трябва да са балансирани правилно, така че да не са за сметка на скоростта на зареждане. Ето защо ние имаме изградени свои практики, които ни помагат да балансираме между крайности, търсейки златната среда, която да облечем в един съвременен дизайн, който да ви отличи от останалите.

our projects
Наши проекти
Изработка на корпоративен уебсайт
Изработка на корпоративен уебсайт
Изработка на корпоративен уебсайт

WordPress е нашият избор за изработката на корпоративен уеб сайт!

Платформата WordPress e най-популярната система за управление на онлайн съдържание, която предлага мощен интерфейс и безплатни ресурси. Тъй като е с отворен код, платформата WordPress позволява промяната на всеки един аспект от дизайна и функционалността на вашия уеб сайт.

Богата функционалност
Лесен и интуитивен административен панел
Достъпна цена
Харесвани от търсачките - SEO Friendly
Corporate website
the process of making

ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗРАБОТКА НА КОРПОРАТИВЕН УЕБ САЙТ – ОСНОВНИ ЕТАПИ

01
Анализ и специфициране на проекта
Изслушване на клиента и разбиране на неговите нужди и цели. Проучване на продуктовата гама, аудиторията и пазара на клиента. Планиране съдържанието на корпоративния уеб сайт.
02
Създаване на графичен дизайн
Изграждане на индивидуален графичен дизайн на начална страница, продуктови страници и други вътрешни страници. Представяне на цялостната концепция на клиента и предоставяне на възможност за нанасяне на корекции от негова страна.
03
Програмиране и тестване
Създаване на качествен програмен код, така че корпоративният уеб сайт да работи ефективно, с максимална скорост на зареждане и да притежава добро ниво на сигурност. Тестване на функционалности и изчистване на грешки в случай, че има такива.
04
Зареждане на информация и обучение
Запълване на основната информация в корпоративния уеб сайт, предварително предоставена от клиента и провеждане на обучение за работа с административната част на корпоративния уеб сайт.
05
Изграждане на мобилна версия
Всеки корпоративен уеб сайт се настройва така, че да бъде правилно видим ĸaĸтo пpeз мoбилни, тaĸa и пpeз дecĸтoп бaзиpaни ycтpoйcтвa.
06
Инсталиране и поддръжка
Извършване на сървърни настройки и инсталиране на корпоративния уеб сайт на хостинг план на клиента. Клиентът получава надежден корпоративния уеб сайт и се радва на пълно спокойствие за неговото правилно и безпроблемно функциониране.
Corporate web site
korporativen
what you get
ИЗБИРАЙКИ SUPERSAIT.BG ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Корпоративен уеб сайт с уникален дизайн

Предлагаме изработка на корпоративен уеб сайт с уникален дизайн, съобразен с изцяло нуждите и спецификата на Вашия бизнес.

Корпоративен уеб сайт с качествен програмен код

В своята работа не използваме готови темплейти, което позволява нашите уеб сайтове да работят правилно и да зареждат светкавично.

Корпоративен уеб сайт богат на функционалности

Получавате корпоративен уеб сайт с всички функционалности, които да правят уеб сайта лесен и удобен за използване.

Корпоративен уеб сайт със светкавична скорост и лекота

Нашите корпоративни уеб сайтове са изключително леки, което им позволява от една страна да зареждат изключително бързо и от друга да използват изключително малък хостинг ресурс, което ги прави подходящи за инсталиране на споделен хостинг.

Корпоративен уеб сайт с най-добрия административен панел

Получавате корпоративен уеб сайт, чието съдържание можете да управлявате с лекота благодарение на административния панел на WordPress. Същият предоставя възможност за почти цялостна промяна на съдържанието на уеб сайта без да се налага владеенето на програмни езици.

Корпоративен уеб сайт, който е SEO Friendly

Изработените от нас корпоративни уеб сайтове са харесвани от търсачките, което подпомага по-лесното им индексиране. С корпоративен уеб сайт изграден на платформата WordPress Вие ще имате много по-добри шансове да класирате същия в първите резултати на Google.

Корпоративен уеб сайт с адаптивна мобилна версия

Изработваме корпоративни уеб сайтове, които се визуализират правилно от всички видове устройства и резолюции. Можем да осигурим правилна визуализация за официално поддържаните версии на браузърите EDGE, Firefox, Safari, Chrome, както и Android.

Корпоративен уеб сайт, който търпи на надграждане

Изработваме корпоративни уеб сайтове, които са достатъчно леки и надеждни, за да търпят добавяне на допълнителни функционалности и в бъдещ план.

Корпоративен уеб сайт с пълно техническо обслужване

Предоставяме техническото обслужване и поддръжка за Вашия корпоративен уеб сайт, които гарантират неговата добрата работа и сигурност.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Допълнителни опции

    Всички полета обозначени със * са задължителни