Logo design

logo design
Изработка на фирмено лого от “Супер сайт”

Ние от „Супер сайт“ Ви предлагаме най-висококачествените решения за дизайн на персонализирано лого, които помагат на Вашата компания/марка да разруши затрудненията и да осигури своето място под светлината на прожекторите. Без значение в коя индустрия се намирате, нашите специалисти ще оставят Вашата аудитория хипнотизирана. Нашата компания работи в среда, в която креативността и удовлетворението предхождат това, което печелим!

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти
Какво е лого и каква е неговата функция?

Лого представлява текстово или визуално изображение, или комбинация от двете, чиято основната функция е да открои компанията/марката от останалите, като по този начин ѝ създаде идентичност.

Съвременното лого трябва да отговаря на всички тенденции (подходящи пропорции, да е векторизирано изображение, да може лесно да преминава в черно-бял вариант и т.н.). Те са продиктувани от това къде се използва логото: било то в уеб сайтове, фирмен печат, фирмени документи, имейл подпис, табели, банери, визитни картички, профили в социалните медии и други. Комбинацията от елементите (цвят, шрифт, форма, ефекти и т.н.), от които е съставено вашето лого е от изключително голямо значение, за това как ще се представите пред вашите бъдещи и настоящи клиенти. Едно неправилно структурирано лого, може да разруши имиджа на вашата марка. Би вдъхнало несигурност, непрофесионализъм, безотговорност на вашите клиенти.
В днешно време вече е задължителни да имате лого и то не само да впечатлява, но и да бъде подходящо за употреба в много по-голяма целева насоченост от преди.
Наистина ли желаете да пренебрегнете всичко това и да позволите вашето лого, което не впечатлява и не предизвиква възхищение, да е на върха на всеки един ваш рекламен материал и това да е първото, което виждат вашите потенциални клиенти, откривайки Ви онлайн.
Ако сте от хората, които не се задоволяват с елементарното, вижте какво бихме ви предложили ние.

logo prezentation
Лого презентация
betabomb.com

Шрифта е авторизиран на базата на Montserrat

Symbol
Символ във вариации
Цвят
Черно-бяло
Негатив
Контур
Prices
Лого пакети

“Супер сайт” предлага лого дизайн и редизайн. Нашите дизайнери изобразяват всяко лого така, че да се предаде посланието му по най-разбираемия и правилен начин. За нас всеки детайл е от значение, затова изпипваме до край всеки проект. Най-важен е отличният краен резултат, който постигаме чрез спокойно изслушване на желанието на клиента. Направете избор за предпочитан от вас лого пакет.

Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

Всички полета обозначени със * са задължителни