Online catalog

online catalogue

Какво представлява онлайн каталогът и за кого е подходящ?

На практика можем да определим онлайн каталога като онлайн магазин с премахната функционалност за закупуване на продуктите в него. Той позволява на потребителите да разглеждат вашите продукти и да отправят индивидуално онлайн запитване за всеки от тях. Продуктовото описание може да бъде изключително подробно, като към всеки продукт може да се добави контактна форма, от която да получавате информация за кой конкретен продукт имате запитване. За да пресъздава приятно преживяване за потребителя и да го спечели като клиент, онлайн каталогът трябва да има атрактивен дизайн и едновременно с това да бъде лесен за употреба. Създаването на онлайн каталог е много подходящо решение за производители и търговци на различни видове продукти, които имат желание да популяризират своята продуктова гама. Онлайн каталогът е удобен вариант и за продукти, които не са подходящи за директна продажба и изискват допълнителна консултация с търговеца. Ние от SuperSait имаме опит в създаването на продуктови каталози онлайн и можем да ви предложим индивидуални решения, които да изстрелят бизнеса ви до лидерската позиция на пазара.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Онлайн каталог с индивидуален дизайн и светкавична скорост, които впечатляват

Всеки бизнес има различни цели, конкретни нужди и планиран бюджет. Ние от Супер Сайт добре знаем това и поради тази причина прилагаме индивидуален подход към всеки отделен клиент. Стартирайки работа по нов проект, ние се потапяме изцяло в него. Така процесът по изработка на онлайн каталог започва със съставяне на план за реализация. Запознаваме се с бизнеса на клиента, проучваме внимателно неговата продуктовата гама и конкурентна среда. Благодарение на получената информация от този анализ можем да предложим възможно най-доброто решение, което да покрива очакванията на нашия клиент.
Когато започнем работа по изграждане на онлайн каталог, ние се стремим към това да постигнем перфектния баланс между дизайн, функционалност, ефекти и текстове (SEO). Благодарение на този баланс, нашите онлайн каталози се отличават с модерен и ефектен дизайн, който подпомага правилното взаимодействие на масовия потребител с каталога.
Нашето виждане е, че онлайн каталогът трябва да изглежда добре, да има своята уникалност (разпознаваемост), но по-важната му функция е да бъде удобен за потребителя и да работи ефективно в полза на бизнеса. Всички използвани ефекти, анимации и изображения трябва да са балансирани правилно, така че да не са за сметка на скоростта на зареждане. Ето защо ние имаме изградени свои практики, които ни помагат да балансираме между крайности, търсейки златната среда, която да облечем в един съвременен дизайн, който да ви отличи от останалите.

our projects
Наши проекти
Изработка на онлайн каталог
Изработка на онлайн каталог
Изработка на онлайн каталог
Изработка на онлайн каталог
Изработка на онлайн каталог
Изработка на онлайн каталог
WordPress and WooCommerce

WordPress е нашият избор за изработката на онлайн каталог!

Платформата WordPress e най-популярната система за управление на онлайн съдържание, която предлага мощен интерфейс и безплатни ресурси. Тъй като е с отворен код, платформата WordPress позволява промяната на всеки един аспект от дизайна и функционалността на вашия онлайн каталог. Друго много голямо предимство е, че в бъдещ етап вашият каталог може с лекота да бъде трансформиран в онлайн магазин. Това е възможно благодарение на специално разработения за WordPress плъгин за електронна търговия – WooCommerce.

Предимствата на WordPress и WooCommerce са много, но най-значимите сред тях са:
Богата функционалност
Лесен и интуитивен
административен панел
Харесвани от
търсачките -SEO Friendly
Лесни за интегриране с
платежни системи
Достъпна цена
the process of making

ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН КАТАЛОГ – ОСНОВНИ ЕТАПИ

01
Анализ и специфициране на проекта
Изслушване на клиента и разбиране на неговите нужди и цели. Проучване на продуктовата гама, аудиторията и пазара на клиента. Планиране съдържанието на онлайн каталога.
02
Създаване на графичен дизайн
Изграждане на индивидуален графичен дизайн на начална страница, продуктови страници и други вътрешни страници. Представяне на цялостната концепция на клиента и предоставяне на възможност за нанасяне на корекции от негова страна.
03
Програмиране и тестване
Създаване на качествен програмен код, така че онлайн каталогът да работи ефективно, с максимална скорост на зареждане и да притежава добро ниво на сигурност. Тестване на функционалности и изчистване на грешки в случай, че има такива.
04
Зареждане на информация и обучение
Запълване на основната информация в онлайн каталога, предварително предоставена от клиента и провеждане на обучение за работа с административната част на онлайн каталога.
05
Изграждане на мобилна версия
Всеки онлайн каталог се настройва така, че да бъде правилно видим ĸaĸтo пpeз мoбилни, тaĸa и пpeз дecĸтoп бaзиpaни ycтpoйcтвa.
06
Инсталиране и поддръжка
Извършване на сървърни настройки и инсталиране на онлайн каталога на хостинг план на клиента. Клиентът получава надежден онлайн каталог се радва на пълно спокойствие за неговото правилно и безпроблемно функциониране.
online-catalog-img
Online catalog
what you get
ИЗБИРАЙКИ SUPERSAIT.BG ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Онлайн каталог с уникален дизайн

Предлагаме изработка на онлайн каталог с уникален дизайн, съобразен с изцяло нуждите и спецификата на вашия бизнес.

Онлайн каталог с качествен програмен код

В своята работа не използваме готови темплейти, което позволява нашите онлайн каталози да работят правилно и да зареждат светкавично.

Онлайн каталог богат на функционалности

Получавате онлайн каталог богат на функционалности, които да направят пазаруването на клиента по-лесно и по-удобно.

Онлайн каталог със светкавична скорост и лекота

Нашите онлайн каталози са изключително леки, което им позволява от една страна да зареждат изключително бързо и от друга да използват изключително малък хостинг ресурс, което ги прави подходящи за инсталиране на споделен хостинг.

Онлайн каталог с най-добрия административен панел

Получавате онлайн каталог, чието съдържание можете да управлявате с лекота благодарение на административния панел на WordPress.

Онлайн каталог, който е SEO Friendly

Изработените от нас онлайн каталози са харесвани от търсачките, което подпомага по-лесното им индексиране.

Онлайн каталог с готови решения и идеи

От SuperSait.bg притежаваме богат опит, който сме готови да споделим във всеки един проект. Ние предоставяме най-добрите решения и идеи на нашите клиенти, базирани на познанията, които сме придобили в своята дългогодишна практика.

Онлайн каталог с адаптивна мобилна версия

Изработваме онлайн каталози, които се визуализират правилно от всички видове устройства и резолюции. Можем да осигурим правилна визуализация за официално поддържаните версии на браузърите EDGE, Firefox, Safari, Chrome, както и Android.

Онлайн каталог, който търпи на надграждане

Изработваме онлайн каталози, които са достатъчно леки и надеждни, за да търпят добавяне на допълнителни функционалности и в бъдещ план. Всеки онлайн каталог, който е изграден на платформата WordPress може да бъде лесно и бързо трансформиран в онлайн магазин.

Онлайн каталог с пълно техническо обслужване

Предоставяме техническото обслужване и поддръжка за вашия онлайн каталог, които гарантират неговата добрата работа и сигурност.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Допълнителни опции

    Всички полета обозначени със * са задължителни