Online store

online store

Какво представлява онлайн магазинът и за кого е подходящ?

Днес онлайн магазинът е необходимост за бизнеса. Той е основен инструмент за директни продажби онлайн. Онлайн магазин е всеки уеб сайт с виртуална потребителска кошница, чрез която клиентът пазарува. В нея слага избраните артикули, вижда дължимата за тях сума и може да плати онлайн, по банков път или с наложен платеж. Онлайн магазинът е подходящо решение за малки и за големи фирми, за търговци и за всички, които имат за цел продажба на стока или услуга, независимо от вида и. Онлайн магазинът предоставя уникалното предимство да продава глобално.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Онлайн магазин с индивидуален дизайн и светкавична скорост, които впечатляват

Всеки бизнес е уникален сам по себе си и има различни нужди. Поради тази причина ние от SuperSait.bg прилагаме индивидуален подход към всеки отделен проект. Стартирайки процеса по изработка на нов онлайн магазин, ние се потапяме изцяло в него. Запознаваме се с целите на клиента и се опитваме да вникнем максимално в същината на неговия бизнес, за да можем да предложим възможно най-добрите идеи. Проучваме внимателно и детайлно продуктовата гама, аудиторията и конкурентната среда на клиента. Търсим и откриваме начините, чрез които онлайн магазинът да привлича посетители и да ги превръща в потенциални клиенти. Когато започнем работа по изграждане на онлайн магазин, ние се стремим към това да постигнем перфектния баланс между дизайн, функционалност, ефекти и текстове (SEO). Благодарение на този баланс, нашите онлайн магазини се отличават с модерен и ефектен дизайн, който подпомага правилното взаимодействие на масовия потребител с магазина.
Нашето виждане е, че онлайн магазинът трябва да изглежда добре, да има своята уникалност (разпознаваемост), но по-важната му функция е да бъде удобен за работа и да носи печалби. Всички използвани ефекти, анимации и изображения трябва да са балансирани правилно, така че да не са за сметка на скоростта на зареждане. Ето защо ние имаме изградени свои практики, които ни помагат да балансираме между крайности, търсейки златната среда, която да облечем в един съвременен дизайн, който да ви отличи от останалите.

our projects
Наши проекти
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин
Изработка на онлайн магазин
WordPress and WooCommerce

WooCommerce е нашият избор за изработката на онлайн магазини.

Woocommerce е E-commerce плъгин, разработен специално за платформата WordPress, която от своя страна e най-популярната система за управление на онлайн съдържание. WordPress притежава мощен интерфейс и безплатни ресурси. Предлага голямо разнообразие от плъгини, които са подходящи специално за онлайн магазини. Тъй като е с отворен код, платформата WordPress позволява промяната на всеки един аспект от дизайна и функционалността на вашия онлайн магазин. Платформата осигурява бързина на онлайн магазина и е изключително приятелски настроена към търсачките.

Предимствата на WordPress и WooCommerce са много, но най-значимите сред тях са:
Богата функционалност
Лесен и интуитивен
административен панел
Харесвани от
търсачките -SEO Friendly
Лесни за интегриране с
платежни системи
Достъпна цена
the process of making

ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗРАБОТКА НА ОНЛАЙН МАГАЗИН – ОСНОВНИ ЕТАПИ

01
Анализ и специфициране на проекта
Изслушване на клиента и разбиране на неговите нужди и цели. Проучване на продуктовата гама, аудиторията и пазара на клиента. Планиране съдържанието на онлайн магазина.
02
Създаване на графичен дизайн
Изграждане на индивидуален графичен дизайн на начална страница, продуктови страници и други вътрешни страници. Представяне на цялостната концепция на клиента и предоставяне на възможност за нанасяне на корекции от негова страна.
03
Програмиране и тестване
Създаване на качествен програмен код, така че онлайн магазинът да работи ефективно, с максимална скорост на зареждане и да притежава добро ниво на сигурност. Тестване на функционалности и изчистване на грешки в случай, че има такива.
04
Зареждане на информация и обучение
Запълване на основната информация в онлайн магазина, предварително предоставена от клиента и провеждане на обучение за работа с административната част на онлайн магазина.
05
Изграждане на мобилна версия
Всеки онлайн магазин се настройва така, че да бъде правилно видим ĸaĸтo пpeз мoбилни, тaĸa и пpeз дecĸтoп бaзиpaни ycтpoйcтвa.
06
Инсталиране и поддръжка
Извършване на сървърни настройки и инсталиране на онлайн магазина на хостинг план на клиента. Клиентът получава надежден онлайн магазин и се радва на пълно спокойствие за неговото правилно и безпроблемно функциониране.
online-store
Online store
what you get
ИЗБИРАЙКИ SUPERSAIT.BG ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Онлайн магазин с най-добрия административен панел

Получавате онлайн магазин, чието съдържание можете да управлявате с лекота благодарение на административния панел на WordPress. Същият предоставя възможност за почти цялостна промяна на съдържанието на онлайн магазина без да се налага владеенето на програмни езици.

Онлайн магазин с качествен програмен код

В своята работа не използваме готови темплейти, което позволява нашите онлайн магазини да работят правилно и да зареждат светкавично.

Онлайн магазин богат на функционалностти

Получавате онлайн магазин богат на функционалности, които да направят пазаруването на клиента по-лесно и по-удобно.

Онлайн магазин със светкавична скорост и лекота

Нашите онлайн магазини са изключително леки, което им позволява от една страна да зареждат изключително бързо и от друга да използват изключително малък хостинг ресурс, което ги прави подходящи за инсталиране на споделен хостинг.

Онлайн магазин с уникален дизайн

Предлагаме изработка на онлайн магазин с уникален дизайн, съобразен с изцяло нуждите и спецификата на вашия бизнес.

Онлайн магазин, който е SEO Friendly

Изработените от нас онлайн магазини са харесвани от търсачките, което подпомага по-лесното им индексиране. С онлайн магазин изграден на платформата WordPress вие ще имате много по-добри шансове да класирате същия в първите резултати на Google.

Онлайн магазин зареден с решения и идеи от опита на SuperSait.bg

Екипът на SuperSait.bg притежава голям опит, който е готов да предостави във всеки един свой проект. Ние ще ви окажем пълно съдействие и ще ви предоставим нашите познания, за да можем заедно да изградим онлайн магазин, който да продава.

Онлайн магазин с адаптивна мобилна версия

Изработваме онлайн магазини, които се визуализират правилно от всички видове устройства и резолюции. Можем да осигурим правилна визуализация за официално поддържаните версии на браузърите EDGE, Firefox, Safari, Chrome, както и Android.

Онлайн магазин, който търпи на надграждане

Изработваме онлайн магазини, които са достатъчно леки и надеждни, за да търпят добавяне на допълнителни функционалности и в бъдещ план.

Онлайн магазин с пълно техническо обслужване

Предоставяме техническото обслужване и поддръжка за Вашия онлайн магазин, които гарантират неговата добра работа и сигурност.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Допълнителни опции

    Всички полета обозначени със * са задължителни