Изработка на банери и колажи за
уебсайтове и реклама

Банерът е графично изображение (колаж) за вграждане в уеб сайтове с цел реклама. Банерите могат да бъдат статични и анимирани:
Статичния банер представлява снимка, която няма никакво движение. Предимсвата на статичния банер пред динамичния са по ниска цена за изработка и по-лесно поставяне.
Динамичния банер е банер, който има движение, т.е е анимиран. Предимставата му са ,че много по-лесно привлича потребителя и може в по-малко пространство да представи повече информация.

 

Целта на банера е да привлече вниманието на потребителя и да го накара да кликне върху него. Форматите могат да бъдат GIF, JPG, PNG, Flash, HTML. Към банера се вгражда линк, който води към избран от клиента уеб сайт. Размера на банера се определя в пиксели. В 21-век банер рекламата един от най- разпространените начини за реклама в интернет. Предимствата на банер рекламата са в много добрата отчетност и анализ на вида и броят на потеребителите видели и/или кликнали върху банера.

Изработка на дизайн за визитни картички

Визитките са удобен начин за представяне на вашия бизнес при срещи с клиенти. Но, за да откроите себе си и своя бизнес, вие със сигурност имате нужда от визитни картички, които ще ви представят възможно най-точно и запомнящо се. Ние от Супер Сайт можем да ви предложим професионална изработка на уникален дизайн за визитки, съобразен с изцяло с вашата корпоративна идентичност и характер.

Услуги за подобряване на снимки

В управлението на уеб сайт и профили в социалните мрежи е много важно да имате качествени изображения. Размерът и тежестта на файловете трябва да отговаря точно на местата, където същите ще бъдат използвани. Нашите опитни графични дизайнери могат да подобрят всички видове изображения. Можем да дадем на обикновените снимки изключителен вид. От коригиране на наситеността, цветовия баланс, контраста, яркостта и плътността на изображенията до прилагане на филтри, премахване на фон, петна, шум и зърна в изображения.

 

Видове фотокорекции, които предлагаме:
Премахване на Фон от изображение
Премахване или заменяне на неподходящ фон на дадено изображение.

 

Изграждане на ефекти на сянка
Продуктите могат да изглеждат необичайни и непривлекателни без сянка. Ние можем да подобрим качеството на вашите продукти, като добавим сянка и / или създадем 3D ефекти.
Изграждаме следните видове:
– сянка за отражение
– естествена сянка
– капка сянка или оригинална сянка се прилагат към фотографии на продукти и правят уеб медиите по-приятни.

 

Подобряване на портретната снимка
Ние  предлагаме и ретуширане на портрети и лица, почистване и редактиране на портретни снимки.

 

Корекция и подобряване на цвета
Цветната корекция се използва за надграждане, подобряване, промяна на цвета, експониране на изображението. Обикновено се прилага за продукт за електронна търговия, модна фотография.

 

Избирайки екипа на суперсайт вие полуавате нанежден партньор който ще се грижи зза вашата визия в онлайн пространстовото. Като можем да ви предложим услуги от премахване на фон до 3D моделиране на продукти изграждане на сенки, с които вашата онлайн търговия ще бъде на професионално ниво.

Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Всички полета обозначени със * са задължителни