Company website

company website

Фирмен уеб сайт – какво представлява и за кого е подходящ?

Фирменият уеб сайт е основен инструмент за постигане на целите на всяка компания. Можем да определим фирмения уеб сайт като „лицето“ на вашия бизнес в интернет и първото впечатление, което добиват потребителите е от голямо значение. Поради тази причина от изключителна важност е уеб сайтът да бъде професионално изработен – да има приятна визия, да бъде лесен за навигация и удобен за използване от мобилни устройства. Той трябва да бъде изграждан спрямо бизнес целите и целевите групи на вашата компания, както и в съответствие с най-новите тенденции в уеб разработването и дизайна.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Фирмен уеб сайт с индивидуален дизайн и светкавична скорост, които впечатляват

Днес всеки бизнес се нуждае от онлайн присъствие, но създаването на фирмен уеб сайт, който да привлича и ангажира потребителите и, който  да изгражда имиджа на бранда, не е работа за един ден. Стартирайки процеса по изработка на фирмен уеб сайт, ние се потапяме изцяло в него. Запознаваме се детайлно с бизнеса на клиента, с нуждите на крайните потребители, както и с конкурентната среда. Така ние разбираме какви нужди трябва да посрещнем и можем да дадем възможно най-добрите идеи, както и да предложим първоначална концепция. Когато започнем работа по изработка на фирмен сайт, ние се стремим към това да постигнем перфектния баланс между дизайн, функционалност, ефекти и текстове (SEO). Благодарение на този баланс, нашите уеб сайтове се отличават със стилен и запомнящ се дизайн, който грабва вниманието на потребителите. Нашето виждане е, че всеки фирмен сайт трябва да изглежда добре, да има своята уникалност (разпознаваемост), но по-важната му функция е да работи ефективно в полза на бизнеса. Всички използвани ефекти, анимации и изображения трябва да са балансирани правилно, така че да не са за сметка на скоростта на зареждане. Ето защо ние имаме изградени свои практики, които ни помагат да балансираме между крайности, търсейки златната среда, която да облечем в един съвременен дизайн, който да ви отличи от останалите.

our projects
Наши проекти
Изработка на фирмен уебсайт
Изработка на фирмен уебсайт
Изработка на фирмен уебсайт
Изработка на фирмен уебсайт

WordPress е нашият избор за изработка на фирмен уеб сайт!

Платформата WordPress e най-популярната система за управление на онлайн съдържание, която предлага мощен интерфейс и безплатни ресурси. Тъй като е с отворен код, платформата WordPress позволява промяната на всеки един аспект от дизайна и функционалността на вашия уеб сайт.

Богата функционалност
Лесен и интуитивен административен панел
Достъпна цена
Харесвани от търсачките - SEO Friendly
Company website
the process of making

ПРОЦЕСЪТ ПО ИЗРАБОТКА НА ФИРМЕН УЕБ САЙТ – ОСНОВНИ ЕТАПИ

01
Анализ и специфициране на проекта
Изслушване на клиента и разбиране на неговите нужди и цели. Проучване на продуктовата гама, аудиторията и пазара на клиента. Планиране съдържанието на уеб сайта.
02
Създаване на графичен дизайн
Изграждане на индивидуален графичен дизайн на начална страница и основните вътрешни страници. Представяне на цялостната концепция на клиента и предоставяне на възможност за нанасяне на корекции от негова страна.
03
Програмиране и тестване
Създаване на качествен програмен код, така че уеб сайтът да работи ефективно, с максимална скорост на зареждане и да притежава добро ниво на сигурност. Тестване на функционалности и изчистване на грешки в случай, че има такива.
04
Зареждане на информация и обучение
Запълване на основната информация във фирмения уеб сайт, предварително предоставена от клиента и провеждане на обучение за работа с административната част на сайта.
05
Изграждане на мобилна версия
Всеки фирмен уеб сайт се настройва така, че да бъде правилно видим ĸaĸтo пpeз мoбилни, тaĸa и пpeз дecĸтoп бaзиpaни ycтpoйcтвa.
06
Инсталиране и поддръжка
Извършване на сървърни настройки и инсталиране на фирмения уеб сайт на хостинг план на клиента. Клиентът получава надежден фирмен уеб сайт и се радва на пълно спокойствие за неговото правилно и безпроблемно функциониране.
firmen-img
Company web site
what you get
ИЗБИРАЙКИ SUPERSAIT.BG ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ:

Фирмен уеб сайт с уникален дизайн

Предлагаме изработка на фирмен уеб сайт с уникален дизайн, съобразен с изцяло нуждите и спецификата на Вашия бизнес.

Фирмен уеб сайт с качествен програмен код

В своята работа не използваме готови темплейти, което позволява нашите уеб сайтове да работят правилно и да зареждат светкавично.

Фирмен уеб сайт богат на функционалности

Получавате фирмен уеб сайт с всички функционалности, които да правят уеб сайта лесен и удобен за използване.

Фирмен уеб сайт със светкавична скорост и лекота

Нашите фирмени уеб сайтове са изключително леки, което им позволява от една страна да зареждат изключително бързо и от друга да използват изключително малък хостинг ресурс, което ги прави подходящи за инсталиране на споделен хостинг.

Фирмен уеб сайт с най-добрия административен панел

Получавате фирмен уеб сайт, чието съдържание можете да управлявате с лекота благодарение на административния панел на WordPress. Същият предоставя възможност за почти цялостна промяна на съдържанието на уеб сайта без да се налага владеенето на програмни езици.

Фирмен уеб сайт, който е SEO Friendly

Изработените от нас фирмени уеб сайтове са харесвани от търсачките, което подпомага по-лесното им индексиране. С фирмен уеб сайт изграден на платформата WordPress ще имате много по-добри шансове да класирате същия в първите резултати на Google.

Фирмен уеб сайт с адаптивна мобилна версия

Изработваме фирмени уеб сайтове, които се визуализират правилно от всички видове устройства и резолюции. Можем да осигурим правилна визуализация за официално поддържаните версии на браузърите EDGE, Firefox, Safari, Chrome, както и Android.

Фирмен уеб сайт, който търпи на надграждане

Изработваме фирмени уеб сайтове, които са достатъчно леки и надеждни, за да търпят добавяне на допълнителни функционалности и в бъдещ план.

Фирмен уеб сайт с пълно техническо обслужване

Предоставяме техническото обслужване и поддръжка за вашия фирмен уеб сайт, които гарантират неговата добрата работа и сигурност.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Допълнителни опции

    Всички полета обозначени със * са задължителни