Facebook and Instagram

Facebook and Instagram

Реклама чрез Facebook и Instagram

Социалните мрежи са доказано най-ефективният метод за увеличаване на импресиите, посещенията и продажбите. В днешни дни съществуват десетки социални мрежи, които могат да бъдат включени в успешния онлайн маркетинг на вашия бранд като Facebook и Instagram са тези, които се отличават най-много. Двете социалнаи мрежи към момента държат най-големия дял от активни потребители в целия свят, поради което комбинираният маркетинг на вашия бизнес във тях следва да бъде приоритет № 1 при избора на подходящи социални мрежи.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Какви са предимствата на Facebook и Instagram?

Бързо и лесно достигане до повече потребители, които могат да се превърнат във фенове или последователи на страницата ви.

Директна връзка с потребителите за отзиви, мнения, коментари и споделяния.

Привличане, ангажиране, насочване на хората чрез съдържание и реклама.

По-голям трафик и по-добра SEO оптимизация за вашия уеб сайт.

Защо вашият избор да бъде екипът на SuperSait?

Нашата работа включва не само създаване и администриране на успешни PPC кампании за Facebook и Instagram, но и активно подобряване на уменията и квалификациите ни. Ние можем да ви помогнем да достигнете до хора, които ще взаимодействат с бранда ви и няма да бъдат само потенциални клиенти. Вижте начините ни за изграждане на стратегия, за създаване на съдържание, за развитие на страниците ви. Ние знаем как успешно да планираме, таргетираме и изпълняваме рекламни кампании във Facebook и Instagram. Професионализмът се показва лесно!

Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Всички полета обозначени със * са задължителни