Technical support

Technical support

Техническа поддръжка на уеб сайт

Днес сайтовете са динамични и се развиват постоянно. Онлайн процесите и нуждите на потребителите също са променлива величина. Ето защо без значение какво продавате онлайн или какъв вид услуги предоставяте, трябва да имате в предвид, че за да е атрактивен и полезен за потребителите, всеки уеб сайт, продуктов каталог или онлайн магазин се нуждае от актуална техническа поддръжка.

Ние от SuperSait добре знаем това и поради тази причина предоставяме техническото обслужване и поддръжка, които гарантират 100% добрата работа и сигурност на нашите клиенти.

Ние сме гъвкави, честни и надеждни, ще се радваме да чуем от вас и да обсъдим вашите изисквания. Нашият екип се състои от висококвалифицирани уеб разработчици, които имат не само опит в WordPress, но и персонализирана разработка, включително HTML, Javascript, PHP и MYSQL и други.

Повечето клиенти не са технически настроени, нямат време да поддържат уеб сайта си. Затова ние сме на разположение, когато имате нужда от техническа поддръжка. Ние следим уебсайта ви, за да се уверим, че е актуализиран с всички актуализации на софтуера и гарантираме, че уебсайтът ви редовно се архивира.

Technical support

Услугата по поддръжка на сайт включва:


 • Гаранция за правилна работа на сайта
  Заплащайки за техническо обслужване вие си осигурявате спокойствие – ще се погрижим да имате перфектно работещ уеб сайт, който е винаги онлайн.

 • Гаранция за сигурност на сайта
  Заплащайки за техническо обслужване вие си осигурявате защита от хакерски атаки – ще се погрижим уеб сайтът ви да е предпазен от недоброжелатели.

 • Гаранция за информираност
  Заплащайки за техническо обслужване вие си осигурявате пълен support – ще ви окажем необходимото съдействие и консултации по технически въпроси относно работата, поведението и развитието на уеб сайта.
Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

  Всички полета обозначени със * са задължителни