Организирана фотография или Knolling

Дори да не сте чували тази дума „knolling“ преди , 100% сте виждали тази техника  дори в мола докато пазарувате.

Какво точно представлява? Значението на тази дума можем да открием в wiki и то е „метод  на подредба на подобни обекти  паралелно или в 90 градусови ъгли“.
Забелязали ли сте как Ваши приятели подреждат няколко продукта мрежовидно? Това е knolling! Използва се от доста време, но тази година се наложи като ефектен начин да представите своите продукти. Със сигурност тази техника ще се задържи и през следващата година.

Какво приложение има knolling и как да създадем такова?

Не само е приятно за окото, но и фантастичен начин да представите Вашата нова колекция от продукти във Вашия електронен магазин. Манекените по витрините в магазините са точно това – съчетание от дрехи и аксесоари, които по отделно не биха имали толкова силен ефект за клиентите и те биха ги подминали.  Страхотен начин да предложите пакетна цена за абсолютно всякакъв вид продутки!

В онлайн вариант можете да погледнете тази тема : Shopify

Създаването на подобен ефект не е много лесно и изисква креативност от Ваша страна и познания с Photoshop или друг подобен софтуер. За щастие можете да се възползвате от голям брой мокъпи – безплатни и платени, които ще улеснят задачата ви. За пример можете да погледнете този линк  Mockup .

Креативни заглавия

Времето на Lobster вече е отминало! Този ефект все още намира приложения, но остава чувството на пренаситеност и вече е изгубил своя чар.

През 2013г. се появи Wisdom Script, който и до днес се ползва , но през изминалата година се забелязва налагане на нов стил – hand-crafted.

Използването на удебелени ръкописни шрифтове през изминалата година се наложи като успешен начин да привличете погледите на Вашите клиенти.

Ретрото е винаги на мода!

Във време където дори евтините телефони създават наситени с цветове снимки, с разнообразие от ефекти сред, които най-популярен е instagram, сякаш тенденциите в сайтовете са в противоположна посока, придавайки на своите снимки стар носталгичен ефект.