Google Adwords
Advertising

Реклама чрез Google AdWords

Какво е Google AdWords реклама

Онлайн реклама (PPC) – това е начин за привличане на целева аудитория от рекламни формати и превръщането на тази аудитория в реални клиенти. Един от най-подходящите начини да достигнете до нови клиенти онлайн е чрез Google AdWords реклама. Специално разработена от Google Inc., Google AdWords е платформа за платена реклама, която позволява да популяризирате бизнеса си, да увеличите трафика към уеб сайта си и да увеличите продажбите на своите продукти и услуги. С Google AdWords реклама можете лесно да достигнете до потенциални клиенти посредством реклама в мрежата за търсене. Спонсорираната публикация се намира в горната или долната част на списъка с резултати в търсачката на Google по дадената ключова дума и е означена с етикет „Реклама“. При този тип реклама се плаща единствено, когато потребител кликне върху нея, за да посети дадения уеб сайт. Цeнaтa за ĸлиĸ и ce oпpeдeля на база на тъpceнeтo и ĸoнĸypeнтнocттa в дaдeнaтa сфера.

we breathe life
Ние вдъхваме живот на нашите проекти

Какви са предимствата на Google AdWords

Предимствата на Google AdWords са много, като най-важните сред тях са: Най-бързият и ефективен начин да достигнете до първите места в търсачката на Google; Достигате до таргетирана група от хора, когато търсят продукти или услуги, които вие предлагате; Регистрацията в Google AdWords е безплатна, плащате само когато някой кликне върху рекламата ви; Сами определяте бюджета на вашата рекламна кампания; Можете да прекратите рекламната си кампания по всяко време без такси за анулиране; Можете да проследявате статистика за успеваемостта на рекламната ви кампания в реално време.

Доверете се на нашите Google AdWords специалисти

В своята работа честно срещаме клиенти, които вече рекламират чрез Google AdWords със самостоятелно настроени рекламни кампании. В тези случаи рекламите масово не покриват изискванията и стандартите за качество на рекламата. Най-често допусканите грешки са свързани с грешно структурирани профили, неправилно подбрани рекламни послания, некоректни ключови думи, с които се достига до неподходящи потребители. За да постигнете максимални резултати, рекламирайки с Google AdWords, е нужно да имате необходимия опит и познания за работа с платформата. В противен случай е по-добре да се обърнете към Google AdWords специалист. В Супер сайт разполагаме със специалисти, които имат богат опит в разработката и поддръжката на Google реклами. Ние можем да минимализираме вашите разходи и да постигнем максимален ефект от рекламата.

Prices
Пакети Google Adwords
Пакет 1

Подходящ за бюджет 500-1000

Профил в Adwords & Analytics

2 рекламни групи + 4 заглавия

до 20 Ключови думи

До 1 месец настройка и управление

Цена само за управление 120лв / 1 месец

Месечен отчет

500 лв/месец

Пакет 2

Подходящ за бюджет 1000-2000

Профил в Adwords & Analytics

4 рекламни групи + 8 заглавия

до 50 Ключови думи

До 1-2 месецa настройка и управление

Цена само за управление 200лв / 1 месец

Месечен отчет

900 лв/месец

Пакет 3

Подходящ за бюджет 2000-4000

Профил в Adwords & Analytics

6 рекламни групи + 12 заглавия

до 100 Ключови думи

До 2-4 месецa настройка и управление

Цена само за управление 300лв / 1 месец

Месечен отчет

1250 лв/месец

Пакет 4

Подходящ за бюджет 4000+

Профил в Adwords & Analytics

8 рекламни групи + 16 заглавия

до 150 Ключови думи

До 3-6 месецa настройка и управление

Цена само за управление 350+лв / 1 месец

Месечен отчет

1500 лв/месец

Send us your inquiry
Изпратете ни запитване за вашия проект

Не се колебайте да ни изпратите вашето запитване!
Ние с удоволствие ще го разгледаме и ще ви отговорим в най-кратък срок.

    Всички полета обозначени със * са задължителни